Web Analytics Made Easy - Statcounter

امکان ارتباط سامانه تدارکات الکترونیکی دولت تاکنون با ۶ سامانه دولتی فراهم است و هنوز امکان این ارتباط با دو سامانه نظارت الکترونیکی (دیوان محاسبات کشور) و پایگاه ملی اطلاع‌رسانی مناقصات (سازمان برنامه و بودجه) فراهم نشده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با مشارکت بخش غیردولتی و با هدف افزایش کارایی، شفافیت و سلامت معاملات دولتی طراحی و راه‌اندازی شده و در حال توسعه و تکمیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سامانه باید با امضای الکترونیکی معتبر و رعایت مقررات مربوط، امکان انجام تمام مراحل معاملات دولتی مانند در خواست استعلام، فراخوان، توزیع و دریافت اسناد، گشایش الکترونیکی پاکت‌ها یا پیشنهادها، انعقاد قرارداد و دادوستد وجوه و تضمینات و نیز هر گونه الحاق، اصلاح، فسخ، ابطال و خاتمه قرارداد را به طور الکترونیکی فراهم کند.

طبق بند (۸) مصوبه هیات دولت به شماره ۱۶۱۴۵. ت ۵۳۵۲۵ هـ مورخ ۱۳۹۳.۲.۱۶ باید کلیه سازمان‌ها و نهاد‌های متولی اطلاعات پایه یا ارائه دهنده مجوزه‌ها از سازمان امور مالیاتی، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ... زیر ساخت لازم و قابل دسترسی به اطلاعات مورد نیاز ستاد را از طریق تعاملات الکترونیکی (وب سرویس) فراهم کنند، همچنین طبق بند (۵) مصوبه فوق‌الذکر به منظور جلوگیری از ورود تکراری اطلاعات یکسان باید اطلاعات ورودی سایر سامانه‌ها نظیر سامانه‌های سازمان برنانه و بودجه کشور و ... توسط ستاد تغذیه شود.

در این راستا در خصوص سازمان امور مالیاتی در حال حاضر اطلاعات فصلی بصورت وب سرویس به سازمان مذکور ارسال می‌شود. در خصوص سازمان برنامه و بودجه کشور نیز تفاهم‌نامه‌ای بین این مرکز و آن سازمان جهت تبادل داده ما بین سامانه‌های طرفین امضا و جلسات فنی کارشناسی برگزار شد، لیکن برخی از کار‌ها در مرحله پیاده‌سازی و بهره‌برداری از سوی آن سازمان متوقف مانده است.

وضعیت ارتباط سامانه به شرح جدول زیر است:   بر این اساس ارتباط سامانه ستاد با سامانه سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، سامانه کارپردازی بانک ملی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (اشخاص حقوقی)، سامانه ثبت احوال کشور (اشخاص حقیقی)، سامانه سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده و ارتباط این سامانه با سامانه پروانه اصناف، سامانه سپام (بانک مرکزی جمهور اسامی ایران) و پایگاه معاملات و قرارداده‌های دستگاه‌های اجرایی (سازمان برنامه و بودجه کشور) انجام شده و سامانه تشخیص صلاحت پیماکاران در حل انجام است.

همچنین ارتباط سامانه ستاد با سامانه نظارت الکترونیکی (دیوان محاسبات کشور) و پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات (سازمان برنامه و بودجه کشور) انجام نشده است.
*ایجاد گزارش‌های مدیریتی و نظارتی
به منظور مدیریت و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در سامانه، ماژول گزارش‌های مدیریتی و نظارتی ایجاد شده و در حال تکمیل است و مهمترین گزارش‌ها به شرح جدول زیر است:  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت معاملات دولتی سازمان برنامه و بودجه کشور سازمان برنامه و بودجه ارتباط سامانه بودجه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم

به گزارش همشهری آنلاین، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. زارع‌پور در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه های مشابه در حوزه های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیاری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت ها و توانمندی های این کشور در حوزه های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا مرتبط سازد. ناکاداما لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

بیشتر بخوانید:

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امکان تبادل هیئت های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه های همکاری بین طرفین در همه حوزه های مورد اشاره می تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

کد خبر 848870 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران شرکت پست ایران و اوگاندا اینترنت اوگاندا

دیگر خبرها

  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟