Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@06:00:45 GMT

خراسان رضوي در دولت الکترونيک پيشرو است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۰۰۲۱

خراسان رضوي در دولت الکترونيک پيشرو است

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل امور اداري و مالي استانداري خراسان رضوي گفت: اين استان در زمينه طرح مربوط به دولت الکترونيک وضعيت خوبي دارد و جزو استانهاي پيشرو و موفق است.

محمدصادق براتي روز چهارشنبه در همايش استاني سامانه تدارکات الکترونيکي دولت(ستاد) در مشهد افزود: پيشرو بودن خراسان رضوي در دولت الکترونيک و شبکه دولت بطوري است که تعداد نهادهاي ثبت شده در اين شبکه به چهار هزار و 200 نهاد و تعداد کاربران آن به چهار هزار و 800 نفر رسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: پارسال شش ميليون و 500 هزار مکاتبه الکترونيکي در شبکه دولت خراسان رضوي ثبت شد که در نوع خود بي نظير است.
مديرکل امور اداري و مالي استانداري خراسان رضوي اظهار داشت: پارسال در بستر `طرح تکاپو` که از طريق شبکه دولت ثبت و اجرايي شد نيز 21 هزار و 500 فرصت شغلي در اين استان بوجود آمد. همچنين خراسان رضوي در سال گذشته جزو نخستين استانهايي بود که ميز خدمت حضوري را در استانداري و ساير دستگاهها راه اندازي کرد.
وي گفت: ميز خدمت الکترونيک در پي بخشنامه دولت ابتداي آذر ماه آتي در خراسان رضوي راه اندازي مي شود. اين در حالي است که اکنون برخي از دستگاههاي اجرايي خدمات خود را در قالب الکترونيکي ارائه مي دهند.
براتي افزود: فعاليت سامانه تدارکات الکترونيکي دولت موسوم به ستاد نيز بر اساس مواد 9 و 50 برنامه ششم توسعه و در پي بخشنامه دولت پارسال در خراسان رضوي کليد خورد و از آن زمان کار به صورت جدي آغاز شد. سامانه ستاد بستر امني براي معاملات و عرضه و تقاضا ايجاد و دستگاههاي اجرايي را قادر مي کند تا کالاهاي مورد نياز خود را از مبادي قانوني تامين کنند.
وي ادامه داد: خراسان رضوي در حوزه مزايده ها در سامانه ستاد رتبه ششم و در مناقصه ها رتبه سوم کشور را دارد. اين رتبه ها در شان اين استان نيست لذا براي ترغيب دستگاهها و نهادها براي ثبت اطلاعات در اين سامانه دستور نشست شوراي اداري خراسان رضوي به تشريح فعاليتها و ترغيب دستگاههاي اجرايي براي حضور در اين سامانه اختصاص يافت.
مديرکل امور اداري و مالي استانداري خراسان رضوي گفت: برخي اشکالات نيز فني و مربوط به خود سامانه بود که اقداماتي براي رفع آنها صورت گرفت بطوري که مديران 35 دستگاه اجرايي در ميز خدمت استانداري حضور يافتند تا از نزديک اين مشکلات برطرف شود.
رئيس کل بازرسي خراسان رضوي نيز در اين همايش گفت: اصل موضوع راه اندازي سامانه تدارکات الکترونيکي دولت يک ضرورت اجتناب ناپذير است که تاثير زيادي در شفاف سازي امور دارد و چه بسا اگر اين اقدام زودتر انجام مي گرفت بسياري از پرونده هاي قضايي و مربوط به فساد تشکيل نمي شد.
حجت الاسلام حسن درويشيان اظهار داشت: ارتباط الکترونيکي امور مالياتي، گمرکي و بانکي در سامانه ستاد از بروز بسياري از موارد فساد پيشگيري مي کند. راه اندازي اين سامانه تکليف قانوني است و همه مکلف هستند تا پايان سال دوم برنامه ششم توسعه همه معاملات از جمله خريدهاي جزئي، متوسط، بزرگ، مناقصه و مزايده را در سامانه ستاد ثبت کنند.
وي ادامه داد: با اين حال در اجراي سامانه ستاد در خراسان رضوي 50 مورد خطا و ايراد از نظر فني احصا شد که بهتر است اين موانع از طريق ستاد اجرايي در مرکز کشور برطرف شود.
مديرکل ديوان محاسبات خراسان رضوي نيز در اين همايش گفت: ورود به ثبت الکترونيکي معاملات دولت از سال 1372 در کشور آغاز شد اما از سال 1388 و در قالب تکاليف قانوني در برنامه هاي چهارم، پنجم و ششم توسعه نمود پيدا کرد.
محمد نفيسي فر افزود: بر اساس قانون بايد همه معاملات اموال منقول، غيرمنقول و خدمات در سامانه ستاد ثبت و دستگاههاي اجرايي، نهادهاي عمومي، شرکتهاي دولتي، موسسات انتفاعي وابسته به دولت، بيمه ها، بنيادها، دانشگاهها و شوراي نگهبان در آن ثبت نام کنند.
وي ادامه داد: بر اساس قانون، پياده سازي و هدايت سامانه ستاد برعهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و اگر اشکالاتي در حين ورود به سامانه و انجام کار پيش بيايد بايد اين اشکالات در يک کارگروه استاني مطرح و بررسي و براي رفع به مسئول استاني ابلاغ شود.
مديرکل ديوان محاسبات خراسان رضوي گفت: تاکنون 60 مورد اشکال سامانه ستاد در اين استان به ديوان محاسبات اعلام و در 28 عنوان ساماندهي و پس از نشستي با ذيحسابان دستگاههاي اجرايي خراسان رضوي اشکالات جمعي بندي و به مرکز کشور اعلام شد.
7489/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه