Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دیوان محاسبات کردستان گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید مراحل خرید، مناقصه و مزایده را طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیکی دولت انجام دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مراد محمدی امروز در جلسه هماهنگی اجرای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در سنندج، افزود: آیین نامه سامانه تدارکات الکترونیکی در سال ۹۰ مصوب شد و از سال ۹۶ قدرت اجرایی و عملیاتی یافت و تمامی دستگاه ها مکلف به اجرای این طرح شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تمامی مراحل خرید، مزایده و مناقصه ها از طریق این سامانه قابل انجام است و فقط ۱۰ درصد از معاملات جزئی و کوچک از این قاعده مستثتی هستند.

محمدی عنوان کرد: در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، ایجاد شفافیت مالی، مبارزه با فساد، برقراری محیط رقابت پذیر سالم و عدالت اقتصادی به منظور اجرای تبصره ۵ ماده ۱۶۹ تمامی دستگاه ها مکلف به ثبت در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت هستند.

مدیرکل دیوان محاسبات کردستان سازمان صنعت، معدن و تجارت را متولی اجرای سامانه ستاد برشمرد و گفت: باید از طریق صدا و سیما زمینه لازم را جهت فراگیری، فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و توسعه کاربردی و ایجاد انگیزه در تامین کنندگان فراهم کند.

محمدی برخی از اشکالات اعلام شده از سوی استفاده کنندگان و دستگاه های نظارتی را اصلاح شده دانست و گفت: علی رغم مشکلاتی نظیر زمانبر بودن انجام خرید و ناقض قانون بودن این سامانه نیز تمامی دستگاه ها باید خرید، مناقصه و مزایده را طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیکی دولت انجام دهند.

به گفته مدیرکل دیوان محاسبات کردستان استقرار دولت الکترونیک منجر به افزایش اشتغال و بهره مندی افراد حقیقی و حقوقی از این مهم می شود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهر سه شنبه در بازدید از بیمارستان بعثت نفت شهرستان گچساران افزود: ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۸۵ آغاز شده و یکی از طرحهای بر جای مانده از دولت های گذشته است.

وی بیان داشت: دولت نسبت به اجرای طرح های نیمه تمام به ویژه در مناطق محروم توجه دارد و این طرح سلامت، ۹۶ درصد پیشرفت دارد.

منصوری اظهار داشت: تجهیزات این بیمارستان خریداری شده و کارهای ابنیه نیز تمام شده و هم اکنون تاسیسات بیمارستان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه همزمان کار خرید و نصب تجهیزات نیز انجام می شود، گفت: این بیمارستان، در زمان افتتاح، با تجهیزات کامل به بهره برداری می رسد و مساحت این طرح بهداشتی ۱۱ هزار متر مربع است.

معاون اجرایی رئیس جمهور تاکید کرد: ساخت مراکز تصویر برداری همچون ام آر آی و سی تی اسکن نیز در این طرح درمانی پیش بینی شده است.

کد خبر 6093005

دیگر خبرها

  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد